Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€ (εντός Ελλάδας)

Πολιτική απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της zoumpourlou και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του www.zoumpourlou.gr και της ιδιοκτήτριας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα προϊόντα του καταστήματος με το εμπορικό σήμα Zoumpourlou, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Zoumpourlou, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Έδρα:
Δάφνης 9, Καλλιθέα, T.K. 17674 Αθήνα.
E-mail Επικοινωνίας: zoumpourloucreations@gmail.com

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Εμπιστευτικότητα & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zoumpourlou.gr θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την προστασία των προσωπικών δεδομένων όσων επισκέπτονται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γι’ αυτό έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση όλων των κανόνων για την προστασία προσωπικών δεδομένων παγκοσμίως. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας. Οταν μας γνωστοποιείτε προσωπικά δεδομένα ή όταν εμείς συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, τα χρησιμοποιούμε πάντοτε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας και να μην κάνετε καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας.

Τι είναι τα «Προσωπικά Δεδομένα»;

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως όνομά, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ονόματα χρήστη και αγοραστικές συνήθειες, περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη, πληροφορίες οικονομικής φύσης και πληροφορίες κοινωνικής πρόνοιας. Ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν μοναδικά αριθμητικά αναγνωριστικά όπως είναι η διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή σας καθώς και cookies.

Συλλογή πληροφοριών προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα www.zoumpourlou.gr είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στη περίπτωση που θέλουν να προβούν σε κάποια παραγγελία.

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, email, όνομα χρήστη ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό
  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας.
  • Στοιχεία συναλλαγής όπως: στοιχεία των προϊόντων που αγοράσατε
  • Η εταιρεία ΔΕΝ συλλέγει στοιχεία συναλλαγής και πληρωμών όπως: στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας), τραπεζικό λογαριασμό, όνομα δικαιούχου, IBAN και τραπεζικό ίδρυμα.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη, κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα, μόνο όταν ο ίδιος τα παραχωρήσει οικειοθελώς, θα συνεπάγεται τη συναίνεση του στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων, βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, συλλέγουμε πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του χρήστη (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα), όπως το ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση σας και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται περαιτέρω ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του προς τούτο, αποδεχόμενος την παρούσα, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του. Ειδικότερα, ο χρήστης θα αποδέχεται και θα συναινεί όπως η εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, θα διατηρεί σε αρχείο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θα συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της Zoumpourlou, συναλλακτικής σχέσης, καθώς επίσης για γενικότερους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης Zoumpourlou, κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.

Επιπλέον ο χρήστης, θα δίδει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς τη Zoumpourlou να του αποστέλλει με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωση για προϊόντα, εκτός και αν επιλέξει ρητά τη μη λήψη ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δύναται, οποτεδήποτε επιθυμεί, να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την ενημέρωση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Στη zoumpourlou.gr ενεργούμε μόνοι μας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εμείς συγκεντρώνουμε και ουδέποτε διαθέτουμε, ή κοινοποιούμε, ή ανακοινώνουμε σε τρίτους, ή εμπορευόμαστε προσωπικά δεδομένα, ενώ δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα δεδομένα.

Με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ασχολούνται μόνον επιλεγμένα στελέχη μας όταν πρόκειται για την επεξεργασία μιας παραγγελίας τα οποία έχουν ενημερωθεί δεόντως για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και την κρατούσα δεοντολογία και μόνον αυτά έχουν πρόσβαση σε βάσεις προσωπικών δεδομένων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα αφού έχουμε λάβει τη σχετική σας συναίνεση, όπως για τους σκοπούς:

  • Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.
  • Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.

Η διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή πρόσβασης σε αυτά από πρόσωπα, δίχως άδεια. Προστατεύουμε τα δεδομένα στο υψίστης ασφαλείας κέντρο δεδομένων μας και συμμορφωνόμαστε με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των υπολογιστών. Έχουμε καθιερώσει συστήματα ελέγχου προστασίας του απορρήτου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω διαδικτύου πάντοτε επιφυλάσσει κάποιον κίνδυνο. Για παράδειγμα, ένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμποδίσει μια διαβίβαση, ή θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διεισδύσει στα μέτρα ασφαλείας μας. Επομένως, παρά το ότι πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ με τρόπο που δεν είναι συμβατός με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αποφασίσετε ποια δεδομένα θα μας στείλετε, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή θα μας υποβάλλετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Cookies
Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Είναι μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies θα μεταδοθούν στη συνέχεια στον ιστότοπο μας. Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Εμείς χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies. Έχετε δικαίωμα στην απενεργοποίηση των cookies το οποίο μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Παρ’όλα αυτά η απενεργοποίηση τους μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα του ιστοτόπου μας.

Τύποι cookies

1. Λειτουργικά
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent 1 ημέρα έως 1 χρόνο)
Παραδείγματα: PHP application cookie, PHP session cookie, frontend_cid, session_id, frontend, popup_newsletter
2. Απόδοσης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας, καταγράφοντας ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)
Παραδείγματα: Ga, Gat, utm, utma, utmc, zlcmid, atuvs
3. Mέσων κοινωνικής δικτύωσης
Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα (πχ Facebook – Twitter – YouTube – Instagram) και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)
Παραδείγματα: fbcsrf

Cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο
Τα cookies των Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας ενημερώνουν για το πόσοι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας καθώς και για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.
Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.
Επιπλέον, τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών (πχ facebook, instagram κλπ) μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπο μας.
Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τη δική τους πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές.
Παρακαλούμε να ελέγχετε τις εν λόγω πολιτικές πριν από την υποβολή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους.
Επίσης, ενδέχεται να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μας κοινοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας στη σχετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σχετική πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγξετε την πολιτική τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτό το πλαίσιο.

Η Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων
Η διαδικτυακή κίνηση μεταξύ αυτού του ιστοτόπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένο και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).
Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ασφαλή καθώς και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Απαιτούμε, βάσει σύμβασης, από κάθε έμπιστο τρίτο μέρος που χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα σας για λογαριασμό μας, να πράττουν ακριβώς το ίδιο.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου. Kάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων ή προσωπικών δεδομένων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zoumpourlou.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των Χρηστών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας
Είναι σημαντικό να μπορείτε να ελέγχετε τα προσωπικά δεδομένα σας.
Έχετε δικαίωμα στην ενημέρωση
Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύληπτες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας.
Έχετε δικαίωμα στην πρόσβαση
Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς (με την επιφύλαξη ορισμένων περιορισμών). 
Έχετε δικαίωμα στην διόρθωση/ επεξεργασία
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας εφόσον αυτά είναι εσφαλμένα ή μη επίκαιρα πλέον ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη.
Έχετε δικαίωμα στην διαγραφή
Σε κάποιες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για απόλυτο δικαίωμα, καθώς ενδέχεται να έχουμε νομικούς, εμπορικούς ή φορολογικούς λόγους να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας.
Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ
Μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων άμεσης εμπορικής προώθησης. Είναι ευκολότερο να το κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Διαγραφή» («Unsubscribe») σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλλουμε. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται παρακάτω. Αν επιθυμείτε να αρνηθείτε την κατάρτιση προφίλ, επικοινωνήστε μαζί μας.
Έχετε δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται βάσει συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της.
Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων
Μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον.
Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή
Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων του www.zoumpourlou.gr.
Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Το εν λόγω δικαίωμα σημαίνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς υπόκειται σε περιορισμούς και, συνεπώς, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ούτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω. Αυτό ισχύει σε περιορισμένες περιπτώσεις που παρατίθενται στον Γενικό κανονισμό για την προστασία των δεδομένων και είναι οι εξής:
Η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων αμφισβητείται από το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, από εσάς) για μια χρονική περίοδο που παρέχει τη δυνατότητα στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων να επαληθεύσει την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία είναι παράνομη και το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, εσείς) αντιτίθεται στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων και αντ’ αυτού ζητάει τον περιορισμό της χρήσης τους,

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων (δηλαδή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zoumpourlou.gr) δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά απαιτούνται από το υποκείμενο των δεδομένων για την εδραίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων

Το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, εσείς) έχει αντιταχθεί στην επεξεργασία με βάση τα έννομα συμφέροντα του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων εν αναμονή της επαλήθευσης κατά πόσο οι νόμιμοι λόγοι που προβάλει ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων υπερισχύουν αυτών του υποκειμένου των δεδομένων.
*Για τον χειρισμό των αιτημάτων σας, ενδέχεται να ζητήσουμε επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών του Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στη zoumpourlou.gr ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση zoumpourloucreations@gmail.com.

Σε περίπτωση άσκησης ενός, εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η zoumpourlou.gr θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας, εντός ενός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά, ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται, κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

close
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το προϊόν που αναζητάτε :)

Καλάθι

close
Scroll To Top
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης.