Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Είμαι η Δέσποινα και η αγάπη μου για το κόσμημα οδήγησε στη δημιουργία της Zoumpourlou! Αυτή είναι η ιστοσελίδα μου που θα τη βρείτε στη διεύθυνση: https://zoumpourlou.gr.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα zoumpourlou.gr, μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα μου και να πραγματοποιείτε εξάποστάσεως τις διαδικρυακές σας παραγγελίες.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ οι Χρήστες που επισκέπτονται αυτόν τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζουν ότι έλαβαν πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνουν την υποχρέωση τήρησής τους.

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του π.δ. 131/2003, η Εταιρεία σε ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Έδρα:
Δάφνης 9, Καλλιθέα, T.K. 17674 Αθήνα.
E-mail Επικοινωνίας: zoumpourloucreations@gmail.com

ΥΠΗΡΕΣΙΑ E-SHOP

Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων (“Υπηρεσία”) έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Σε περίπτωση δε παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία.

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν το οποίο κρατάτε στα χέρια σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα. Η απόδειξη θα πρέπει να είναι στο πακέτο της επιστροφής σας, διαφορετικά η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή συμπληρώστε το έγγραφο υπαναχώρησης και στείλτε μας το είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο zoumpourloucreations@gmail.com, είτε συμπληρώστε το και στείλτε μας το μαζί με το δέμα σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν το οποίο κρατάτε στα χέρια σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν φορεθεί και χωρίς να έχουν σημάδια φθοράς, ενώ επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

Σε διάφορα σημεία του site σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις μέλος του zoumpourlou.gr, συμπληρώνοντας το e-mail σου στα ανάλογα πεδία και με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι συνδρομητής στα newsletter της εταιρείας. Σε περίπτωση που επιθυμείς την απομάκρυνση του e-mail σου από τη λίστα παραληπτών των newsletter δεν έχεις παρά να πατήσεις στον αντίστοιχο σύνδεσμο που θα βρεις στο κάτω μέρος του κάθε newsletter.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Στην περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας εκπτωτικό κουπόνι, πληκτρολογείτε τον κωδικό του, όπως ακριβώς αυτός σας έχει γνωστοποιηθεί, στο πλαίσιο που εμφανίζεται στη σελίδα «ολοκλήρωση της παραγγελίας».

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.

Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, η μορφή του zoumpourlou.gr αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Συλλογή πληροφοριών προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα www.zoumpourlou.gr είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στη περίπτωση που θέλουν να προβούν σε κάποια παραγγελία.

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, email, όνομα χρήστη ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό
  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας.
  • Στοιχεία συναλλαγής όπως: στοιχεία των προϊόντων που αγοράσατε
  • Η εταιρεία ΔΕΝ συλλέγει στοιχεία συναλλαγής και πληρωμών όπως: στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας), τραπεζικό λογαριασμό, όνομα δικαιούχου, IBAN και τραπεζικό ίδρυμα.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη, κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα, μόνο όταν ο ίδιος τα παραχωρήσει οικειοθελώς, θα συνεπάγεται τη συναίνεση του στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων, βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, συλλέγουμε πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του χρήστη (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα), όπως το ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση σας και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται περαιτέρω ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του προς τούτο, αποδεχόμενος την παρούσα, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του. Ειδικότερα, ο χρήστης θα αποδέχεται και θα συναινεί όπως η εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, θα διατηρεί σε αρχείο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θα συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της Zoumpourlou, συναλλακτικής σχέσης, καθώς επίσης για γενικότερους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης Zoumpourlou, κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.

Επιπλέον ο χρήστης, θα δίδει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς τη Zoumpourlou να του αποστέλλει με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωση για προϊόντα, εκτός και αν επιλέξει ρητά τη μη λήψη ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δύναται, οποτεδήποτε επιθυμεί, να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την ενημέρωση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Στη zoumpourlou.gr ενεργούμε μόνοι μας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εμείς συγκεντρώνουμε και ουδέποτε διαθέτουμε, ή κοινοποιούμε, ή ανακοινώνουμε σε τρίτους, ή εμπορευόμαστε προσωπικά δεδομένα, ενώ δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα δεδομένα.

Με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ασχολούνται μόνον επιλεγμένα στελέχη μας όταν πρόκειται για την επεξεργασία μιας παραγγελίας τα οποία έχουν ενημερωθεί δεόντως για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και την κρατούσα δεοντολογία και μόνον αυτά έχουν πρόσβαση σε βάσεις προσωπικών δεδομένων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα αφού έχουμε λάβει τη σχετική σας συναίνεση, όπως για τους σκοπούς:

  • Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.
  • Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.

Η διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή πρόσβασης σε αυτά από πρόσωπα, δίχως άδεια. Προστατεύουμε τα δεδομένα στο υψίστης ασφαλείας κέντρο δεδομένων μας και συμμορφωνόμαστε με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των υπολογιστών. Έχουμε καθιερώσει συστήματα ελέγχου προστασίας του απορρήτου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω διαδικτύου πάντοτε επιφυλάσσει κάποιον κίνδυνο. Για παράδειγμα, ένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμποδίσει μια διαβίβαση, ή θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διεισδύσει στα μέτρα ασφαλείας μας. Επομένως, παρά το ότι πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ με τρόπο που δεν είναι συμβατός με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αποφασίσετε ποια δεδομένα θα μας στείλετε, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή θα μας υποβάλλετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών του Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στη zoumpourlou.gr ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση zoumpourloucreations@gmail.com.

Σε περίπτωση άσκησης ενός, εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η zoumpourlou.gr θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας, εντός ενός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά, ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται, κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.Κ

Καλάθι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το προϊόν που αναζητάτε :)